Μειωμένη τιμή - 20%

Ρακέτα Τένις Wilson Ultra 100L

ULTRA 100L
Οι προπονητές σε όλο τον κόσμο, θέλουν οι μικροί αθλητές τους να μπορούν να παίξουν με ρακέτες που μοιάζουν με τις ρακέτες των αθλητών που πρωταγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο, μόνο που το βάρος της ρακέτας θα αλλάζει καθώς θα μεγαλώνουν.

WRT73741
151,60 €
189,50 €
με ΦΠΑ
Grip Size
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Παράδοση σε 1 έως 5 εργάσιμες

ULTRA 100L
Οι προπονητές σε όλο τον κόσμο, θέλουν οι μικροί αθλητές τους να μπορούν να παίξουν με ρακέτες που μοιάζουν με τις ρακέτες των αθλητών που πρωταγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο, μόνο που το βάρος της ρακέτας θα αλλάζει καθώς θα μεγαλώνουν.
Η συγκεκριμένη ρακέτα (Ultra 100L), σε σχέση με το βάρος της, είναι η κατάλληλη για τους μικρούς αθλητές που παρουσιάζουν εξέλιξη και τους επιτρέπει να δουλέψουν σε πολύ υψηλό επίπεδο, παρέχοντας το ίδιο επίπεδο δύναμης – αίσθησης – τεχνολογίας – και διάταξης χορδών όπως και των άλλων μοντέλων της σειράς Ultra.
Πολύ ελαφριά και εύκολη στη διαχείριση της, για μικρούς ταλαντούχους αθλητές αλλά και για νέους ενήλικες στο χώρο του τένις.
Η τεχνολογία Power Rib -με ενσωματωμένη την Crush Zone- αυξάνει τη δύναμη, τη σταθερότητα, και μεγιστοποιεί την επιφάνεια κέντρου της ρακέτας.
Η βελούδινη αίσθηση συμβάλλει στο μοναδικό σχεδιασμό.

Τεχνολογίες

Power Rib: Η νέα σειρά ρακετών Ultra είναι βελτιωμένη γεωμετρικά στο σκελετό της, στην περιοχή του λαιμού, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και παρακάτω (Εικόνα 1). Αυτή η τεχνολογική παρέμβαση, συμβάλει στη μεγαλειώδη σταθερότητα, αλλά και στη σκληρότητα του σκελετού, με αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερη δύναμη αλλά και κατευθυντήρια ακρίβεια στα χτυπήματα.

Crush Zone Yoke grommet: Η καινοτόμος τεχνολογία των grommets στο κάτω μέρος της κεφαλής της ρακέτας (Εικόνα 2), αυξάνει την παραμονή της μπάλας στο πλέγμα της ρακέτας, προσφέροντας περισσότερη ενέργεια, έτσι ώστε η μπάλα να φεύγει με εκρηκτική δύναμη, μιας και το πλέγμα λειτουργεί ως ελατήριο.
Ο μεγαλύτερος χρόνος παραμονής της μπάλας έχει ως αποτέλεσμα περισσότερη δύναμη -έλεγχο - ευελιξία αλλά και αίσθηση.
Η προώθηση της μπάλας από το πλέγμα είναι σαν να έφυγε από σφεντόνα.
Αυτή η παρομοίωση θέλει να δείξει πως δουλεύουν τα grommets και επιτρέπουν περισσότερο χρόνο παραμονής της μπάλας στο πλέγμα, αλλά και περισσότερη ενέργεια που μεταφέρεται στη μπάλα.

5.jpg                      

                             Εικόνα 1                                                             Εικόνα 2 

WRT73741

Χαρακτηριστικά

Head Size
645 cm / 100 in
Racquets Length
685 mm / 27 in
Unstrung Weight
277 gr
Unstrung Balance
325 mm
Racquets Width
23mm / 26.5mm / 22.5mm
String Pattern
16 Mains x 19 Crosses
Racquets Stiffness
68
Racquets Swingweigth
305
Racquets Composition
Carbon Fiber
Racquets-Players Level
Junior 10 - 12 years ( Advanced )
String Tension
23 - 27 kg
Θήκη Ρακέτας
Δεν περιλαμβάνεται