Μειωμένη τιμή - 14%

Ρακέτα Τένις Dunlop Srixon CX 200 LS

Dunlop Srixon CX 200 LS

  
Η CX 200 παρέχει ακριβή έλεγχο με πρόσθετη ισχύ αλλά και spin που δυσκολεύει τον αντίπαλο. Η ρακέτα είναι γρήγορη και ευκίνητη, καθιστώντας την πολύ φιλική προς το χρήστη και ιδανική για προηγμένους και ενδιάμεσους παίκτες.

10279380
184,90 €
215,00 €
με ΦΠΑ
Grip Size
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Παράδοση σε 1 έως 5 εργάσιμες

Dunlop Srixon CX 200 LS

 

   
Η CX 200 παρέχει ακριβή έλεγχο με πρόσθετη ισχύ αλλά και spin που δυσκολεύει τον αντίπαλο.

Η ρακέτα είναι γρήγορη και εύκολη στη διαχείριση της, καθιστώντας την πολύ φιλική προς το χρήστη και ιδανική για προηγμένους και ενδιάμεσους παίκτες.

Power 7     Control 9,5

Τεχνολογίες που διέπουν τη σειρά ρακετών CX

Το Premium EVA είναι υλικό με υψηλή ελαστικότητα και ιδιότητες αναπήδησης που βρίσκονται σε βασικές περιοχές του πλαισίου.
Κατά την διάρκεια της πρόσκρουσης της μπάλας το πλαίσιο αποθηκεύει ενέργεια και στη συνέχεια ενισχύει τη δύναμη για να προσφέρει μέγιστη απόδοση ενέργειας στην αυξανόμενη ισχύ της μπάλας.
Το υλικό Sonic Core βελτιώνει την άνεση και τον έλεγχο του πλαισίου, καθώς επίσης μειώνει τους κραδασμούς του για μεγαλύτερη σταθερότητα.


Ενισχυμένο Sweetspot:

Οι παράλληλες τρύπες στο πλαίσιο της ρακέτας, για τα περάσματα των χορδών, βοηθούν στο να μεγιστοποιηθεί το sweetspot ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται η δύναμη η αίσθηση και το spin.

Τα grommet είναι κατασκευασμένα, από το νέο υλικό "HYBRAR" ®, ένα υλικό υψηλής απορρόφησης κραδασμών, όπου καταστρέφουν αποτελεσματικά τους ανεπιθύμητους κραδασμούς των χορδών, για μια απαλή αίσθηση και άνεση στο χτύπημα της μπάλας.

Υψηλή απορρόφηση κραδασμών:
Χρησιμοποιώντας τεχνολογία μετατροπής θερμικής ενέργειας, συμβάλει σημαντικά στην υψηλότερη απόσβεση κραδασμών, χωρίς αύξηση του βάρους ή μείωση της αντοχής του πλαισίου.

Βελτιωμένη σταθερότητα:
Ο υψηλής ποιότητας ελαστικός άνθρακας, που προστίθεται στο πλαίσιο για τη μείωση των κραδασμών, βοηθά στην ενίσχυση της σταθερότητας και στις απολήξεις από το κέντρο.

Η πολυδιάστατη γεωμετρία πλαισίου, βοηθά ιδιαίτερα για τα χτυπήματα στο βάθος του γηπέδου, με εξαιρετικό έλεγχο και περισσότερο spin.

Το εξαιρετικά ευέλικτο υλικό του Hi Response Carbon στην περιοχή του άξονα ενισχύει την ισχύ και τη σταθερότητα.
Κατασκευασμένο από υλικό που είναι 40% ισχυρότερο και πιο ελαστικό, καταστέλλει την υπερβολική κάμψη, ενώ παράλληλα ενισχύει τη δύναμη των χτυπημάτων αλλά και τη σταθερότητα.10279380

Χαρακτηριστικά

Head Size
632 cm / 98 in
Racquets Length
685 mm / 27 in
Unstrung Weight
290 gr
Unstrung Balance
325 mm
Racquets Width
21.5mm / 21.5mm / 21.5mm
String Pattern
16 Mains x 19 Crosses
Racquets Stiffness
64
Racquets Swingweigth
316
Racquets Composition
Sonic Core Infinergy / Graphite
Racquets-Players Level
Advanced
String Tension
20 - 29 kg
Θήκη Ρακέτας
Περιλαμβάνεται