Μειωμένη τιμή - 20%

Compressport Full Socks Recovery Racket White

Compressport Full Socks

Η Ιατρική και επιστημονική κοινότητα είναι κάθετη στη επαλήθευση της θέσης :
Ότι το αίμα λόγω της βαρύτητας πηγαίνει στα πόδια….
Όταν το πόδι προσκρούει στο έδαφος είναι η αιτία που οι φλέβες πιέζουν το αίμα προς τα επάνω.

12FS-RKT00
36,00 €
45,00 €
με ΦΠΑ
Socks Size
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Παράδοση σε 1 έως 5 εργάσιμες

PLAY&DTOX   FULL SOCKS


Χρόνια έρευνας, ανάπτυξης και τεχνολογία αιχμής που συνδυάζονται σε αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ που απευθύνεται τόσο σε ερασιτέχνες όσο και σε επαγγελματίες αθλητές.
Χάρη στην τεχνολογία που βελτιώνει την ροή του αίματος (και την φλεβική επιστροφή) φοριούνται τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης καθώς επίσης καθίστανται ιδανικές και για ταξίδια.

Τεχνολογίες

Venous return improvement +20% (φλεβική βελτίωση επαναφοράς + 20%)
Η βαθμιαία συμπίεση FULLSOCKS ασκεί πίεση στις φλέβες και ενεργοποιεί την φλεβική επιστροφή κατά τη διάρκεια παθητικής ανάκαμψης.

Improved muscle oxygenation +15% (βελτιωμένη οξυγόνωση μυών + 15%)

Ενεργοποιώντας την επιστροφή αίματος, οι  Play&Detox FULLSOCKS βελτιώνουν τη συνολική κυκλοφορία του αίματος και αυξάνουν την οξυγόνωση των μυών. Οι μύες χρειάζονται οξυγόνο για καλύτερη ανάκαμψη.

Anti-toxin-13%
Η φλεβική βελτίωση της απόδοσης που προκύπτει από τη χρήση των Play&Detox FULLSOCKS κατά τη διάρκεια της ανάκαμψης είναι επίσης υπεύθυνη για την εξάλειψη των τοξινών,( όπως τα γαλακτικά του αίματος ), ταχύτερα. Κατά συνέπεια η διαδικασία αποκατάστασης επιταχύνεται και μειώνεται ο πόνος.

Πλέγμα
Νέες περιοχές κυκλικού σχήματος (“ματιών”) έχουν προστεθεί γύρω από τον αστράγαλο, την κορυφή του ποδιού και τον αχίλλειο τένοντα για να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση ανάλαφρης άνεσης. Αυτές οι ζώνες εξαερισμού κάνουν τις κάλτσες να “αναπνέουν”, αφαιρώντας την υγρασία πιο γρήγορα. Το πόδι δεν υπερθερμαίνεται και έτσι αποφεύγονται οι φουσκάλες. Αυτές οι ζώνες εξαερισμού έχουν τροποποιηθεί για να προσθέσουν εργονομία και αντοχή.

Σημείο αναφοράς μέτρησης μεγέθους

Μέγεθος Πέλματος

Τ1      35 - 38

Τ2      39 - 41

Τ3      42 - 44

 Τ4      45  - 47

12FS-RKT00