Μειωμένη τιμή - 14%

Ρακέτα Τένις Dunlop Srixon CX 200

Srixon CX 200

Η CX 200 παρέχει ακριβή έλεγχο με πρόσθετη ισχύ αλλά και spin που δυσκολεύει τον αντίπαλο. Η ρακέτα είναι γρήγορη και ευκίνητη, καθιστώντας την πολύ φιλική προς το χρήστη και ιδανική για προηγμένους και ενδιάμεσους παίκτες.

10279373
197,80 €
230,00 €
με ΦΠΑ
Grip Size
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Παράδοση σε 1 έως 5 εργάσιμες

Srixon CX 200

 

                

Η Srixon CX 200 παρέχει ακριβή έλεγχο με πρόσθετη ισχύ αλλά και spin που δυσκολεύει τον αντίπαλο.
Η ρακέτα είναι γρήγορη και εύκολη στη διαχείριση της, καθιστώντας την πολύ φιλική προς το χρήστη, ενώ είναι ιδανική επιλογή για παίκτες που έχουν ποικιλία στο παιχνίδι τους, και δεν αρέσκονται να παίζουν μόνο από το πίσω μέρος του γηπέδου.
Το βάρος της στα 305 γραμμάρια ( άπλεχτη ), με πολύ καλή ισορροπία του σκελετού της.
Η διάταξη των χορδών ( 16 Χ 19 ) προσδίδει επιπλέον spin στα χτυπήματα σας, ενώ η ακρίβεια η αίσθηση και η ανταπόκριση της στα vole την καθιστούν εξαιρετική ρακέτα για ιδιαίτερα απαιτητικούς παίκτες.


Power 7     Control 9,5

Τεχνολογίες που διέπουν τη σειρά ρακετών CX

Το Premium EVA είναι υλικό με υψηλή ελαστικότητα και ιδιότητες αναπήδησης που βρίσκονται σε βασικές περιοχές του πλαισίου.
Κατά την διάρκεια της πρόσκρουσης της μπάλας το πλαίσιο αποθηκεύει ενέργεια και στη συνέχεια ενισχύει τη δύναμη για να προσφέρει μέγιστη απόδοση ενέργειας στην αυξανόμενη ισχύ της μπάλας.
Το υλικό Sonic Core βελτιώνει την άνεση και τον έλεγχο του πλαισίου, καθώς επίσης μειώνει τους κραδασμούς του για μεγαλύτερη σταθερότητα.


Ενισχυμένο Sweetspot:

Οι παράλληλες τρύπες στο πλαίσιο της ρακέτας, για τα περάσματα των χορδών, βοηθούν στο να μεγιστοποιηθεί το sweetspot ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται η δύναμη η αίσθηση και το spin.

Τα grommet είναι κατασκευασμένα, από το νέο υλικό "HYBRAR" ®, ένα υλικό υψηλής απορρόφησης κραδασμών, όπου καταστρέφουν αποτελεσματικά τους ανεπιθύμητους κραδασμούς των χορδών, για μια απαλή αίσθηση και άνεση στο χτύπημα της μπάλας.

Υψηλή απορρόφηση κραδασμών:
Χρησιμοποιώντας τεχνολογία μετατροπής θερμικής ενέργειας, συμβάλει σημαντικά στην υψηλότερη απόσβεση κραδασμών, χωρίς αύξηση του βάρους ή μείωση της αντοχής του πλαισίου.

Βελτιωμένη σταθερότητα:
Ο υψηλής ποιότητας ελαστικός άνθρακας, που προστίθεται στο πλαίσιο για τη μείωση των κραδασμών, βοηθά στην ενίσχυση της σταθερότητας και στις απολήξεις από το κέντρο.

Η πολυδιάστατη γεωμετρία πλαισίου, βοηθά ιδιαίτερα για τα χτυπήματα στο βάθος του γηπέδου, με εξαιρετικό έλεγχο και περισσότερο spin.

Το εξαιρετικά ευέλικτο υλικό του Hi Response Carbon στην περιοχή του άξονα ενισχύει την ισχύ και τη σταθερότητα.
Κατασκευασμένο από υλικό που είναι 40% ισχυρότερο και πιο ελαστικό, καταστέλλει την υπερβολική κάμψη, ενώ παράλληλα ενισχύει τη δύναμη των χτυπημάτων αλλά και τη σταθερότητα.10279373

Χαρακτηριστικά

Head Size
632 cm / 98 in
Racquets Length
685 mm / 27 in
Unstrung Weight
305 gr
Unstrung Balance
315 mm
Racquets Width
21.5mm / 21.5mm / 21.5mm
String Pattern
16 Mains x 19 Crosses
Racquets Stiffness
65
Racquets Swingweigth
319
Racquets Composition
Sonic Core Infinergy / Graphite
Racquets-Players Level
Intermediate
Racquets-Players Level
Advanced
String Tension
20 - 29 kg
Θήκη Ρακέτας
Περιλαμβάνεται