Μειωμένη τιμή - 14%

Ρακέτα Τένις Dunlop Srixon CX 200 Tour 16X19

Dunlop CX 200 Tour  16X19

Σχεδιασμένη για αθλητές με υψηλές απαιτήσεις στο παιχνίδι τους.
Η CX 2.0 παρέχει ακριβή έλεγχο με πρόσθετη ισχύ αλλά και spin που δυσκολεύει τον αντίπαλο. Η ρακέτα είναι γρήγορη και ευκίνητη, καθιστώντας την πολύ φιλική προς το χρήστη και ιδανική για προηγμένους και ενδιάμεσους παίκτες.

10279367
206,36 €
239,95 €
με ΦΠΑ
Grip Size
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Παράδοση σε 1 έως 5 εργάσιμες

Dunlop CX 200 Tour  16X19

Η νέα ρακέτα της Dunlop CX 200 Tour 16x19, έχει κατασκευαστεί τέλεια, για προηγμένους παίκτες με μεγάλες αιωρήσεις ( swings ).
Ιδανική για όσους αναζητούν ένα μεγαλύτερο sweet spot  προς την κορυφή της ρακέτας, που συμβάλει στην εκρηκτική δύναμη, τον μέγιστο έλεγχο και την περιστροφή της μπάλας ( spin ), αλλά με μειωμένους κραδασμούς άρα και μικρότερη επίδραση τους, στους τραυματισμούς.
Έχει εξαιρετική αίσθηση και επιτρέπει επιθετικά χτυπήματα με υψηλά ποσοστά επιτυχίας.
Η ρακέτα παρέχεται χωρίς χορδές.

Power 6,5       Control 9,5

Τεχνολογίες που διέπουν τη σειρά ρακετών CX TOUR

Το Premium EVA είναι υλικό με υψηλή ελαστικότητα και ιδιότητες αναπήδησης που βρίσκονται σε βασικές περιοχές του πλαισίου.
Κατά την διάρκεια της πρόσκρουσης της μπάλας το πλαίσιο αποθηκεύει ενέργεια και στη συνέχεια ενισχύει τη δύναμη για να προσφέρει μέγιστη απόδοση ενέργειας στην αυξανόμενη ισχύ της μπάλας.
Το υλικό Sonic Core βελτιώνει την άνεση και τον έλεγχο του πλαισίου, καθώς επίσης μειώνει τους κραδασμούς του για μεγαλύτερη σταθερότητα.


Ενισχυμένο Sweetspot:

Οι παράλληλες τρύπες στο πλαίσιο της ρακέτας, για τα περάσματα των χορδών, βοηθούν στο να μεγιστοποιηθεί το sweetspot ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται η δύναμη η αίσθηση και το spin.

Τα grommets είναι κατασκευασμένα, από το νέο υλικό "HYBRAR" ®, ένα υλικό υψηλής απορρόφησης κραδασμών, όπου καταστρέφουν αποτελεσματικά τους ανεπιθύμητους κραδασμούς των χορδών, για μια απαλή αίσθηση και άνεση στο χτύπημα της μπάλας.

Υψηλή απορρόφηση κραδασμών:
Χρησιμοποιώντας τεχνολογία μετατροπής θερμικής ενέργειας, συμβάλει σημαντικά στην υψηλότερη απόσβεση κραδασμών, χωρίς αύξηση του βάρους ή μείωση της αντοχής του πλαισίου.

Βελτιωμένη σταθερότητα:
Ο υψηλής ποιότητας ελαστικός άνθρακας, που προστίθεται στο πλαίσιο για τη μείωση των κραδασμών, βοηθά στην ενίσχυση της σταθερότητας και στις απολήξεις από το κέντρο.

Η πολυδιάστατη γεωμετρία πλαισίου, βοηθά ιδιαίτερα για τα χτυπήματα στο βάθος του γηπέδου, με εξαιρετικό έλεγχο και περισσότερο spin.

Το εξαιρετικά ευέλικτο υλικό του Hi Response Carbon στην περιοχή του άξονα ενισχύει την ισχύ και τη σταθερότητα.
Κατασκευασμένο από υλικό που είναι 40% ισχυρότερο και πιο ελαστικό, καταστέλλει την υπερβολική κάμψη, ενώ παράλληλα ενισχύει τη δύναμη των χτυπημάτων αλλά και τη σταθερότητα.10279367

Χαρακτηριστικά

Head Size
613cm / 95in
Racquets Length
685 mm / 27 in
Unstrung Weight
310 gr
Unstrung Balance
310 mm
Racquets Width
20,5mm / 20,5mm / 20,5mm
String Pattern
16 Mains x 19 Crosses
Racquets Stiffness
64
Racquets Swingweigth
317
Racquets-Players Level
Tournament
String Tension
20 - 29 kg
Θήκη Ρακέτας
Περιλαμβάνεται