Μειωμένη τιμή - 40%

Ρακέτα Τένις Dunlop Srixon CV 3.0 F Tour

Dunlop Srixon CV 3.0 F Tour

Με την νέα ρακέτα της Dunlop CV 3.0 F Tour, σας δίνεται η δυνατότητα να αναβαθμίσετε το παιχνίδι σας, στη δύναμη, την ταχύτητα, την άνεση αλλά και με τον επιπλέον έλεγχο που θα σας προσφέρει, να τελειοποιήσετε το παιχνίδι σας.

1026638
131,97 €
219,95 €
με ΦΠΑ
Grip Size
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Παράδοση σε 1 έως 5 εργάσιμες

Dunlop Srixon CV 3.0 F TourΜε την νέα ρακέτα της Dunlop CV 3.0 F Tour, σας δίνεται η δυνατότητα να αναβαθμίσετε το παιχνίδι σας, στην δύναμη, την ταχύτητα, την άνεση αλλά και με τον επιπλέον έλεγχο που θα σας προσφέρει, να τελειοποιήσετε το παιχνίδι  σας.
Ιδανική για χρήση από τους παίκτες μεσαίου έως προχωρημένου επιπέδου.
Η ρακέτα παρέχεται χωρίς χορδές.
Παρουσιάζοντας τη νέα Srixon Revo CV 3.0 F Tour η Dunlop, στην ουσία επιβραβεύει τον σύγχρονο επιθετικό παίκτη, με  μια ρακέτα που θα του προσδώσει, δύναμη, spin και ακρίβεια στα χτυπήματα.

Power  8.5    Control  8.5

Τεχνολογίες που διέπουν τη σειρά CX TOUR

Το Premium EVA είναι υλικό με υψηλή ελαστικότητα και ιδιότητες αναπήδησης που βρίσκεται σε βασικές περιοχές του πλαισίου.
Κατά την διάρκεια της πρόσκρουσης της μπάλας, το πλαίσιο αποθηκεύει ενέργεια και στη συνέχεια ενισχύει τη δύναμη για να προσφέρει μέγιστη απόδοση ενέργειας στην αυξανόμενη ισχύ της μπάλας.
Το υλικό Sonic Core βελτιώνει την άνεση και τον έλεγχο του πλαισίου, ενώ μειώνει τους κραδασμούς του για μεγαλύτερη σταθερότητα.

Βελτιωμένη σταθερότητα:
Ο υψηλής ποιότητας ελαστικός άνθρακας, που προστίθεται στο πλαίσιο για τη μείωση των κραδασμών, βοηθά στην ενίσχυση της σταθερότητας και στις απολήξεις από το κέντρο.

 

Ενισχυμένο Sweet spot:
Οι παράλληλες τρύπες στο πλαίσιο της ρακέτας, για τα περάσματα των χορδών, βοηθούν στο να μεγιστοποιηθεί το sweet spot, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται η δύναμη, η αίσθηση και το spin.   

Υψηλή απορρόφηση κραδασμών:
Χρησιμοποιώντας τεχνολογία μετατροπής θερμικής ενέργειας, συμβάλει σημαντικά στην υψηλότερη απόσβεση κραδασμών, χωρίς αύξηση του βάρους ή μείωση της αντοχής του πλαισίου.


1026638

Χαρακτηριστικά

Head Size
626 cm / 97 in
Racquets Length
685 mm / 27 in
Unstrung Weight
305 gr
Unstrung Balance
323 mm
Racquets Width
23mm / 24mm / 23mm
String Pattern
16 Mains x 19 Crosses
Racquets Swingweigth
326
Racquets Composition
Sonic Core / Graphite
Racquets-Players Level
Advanced
String Tension
20 - 27 kg
Θήκη Ρακέτας
Περιλαμβάνεται